Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

cocktailshaker.jpgKent u dat? Het is vrijdagavond en uw vrienden komen gezellig bij u een drankje drinken. U kijkt naar uw drankvoorraad en denkt, wat nu? De volledig vernieuwde website van Chivas Regal op www.chivas.nl helpt u. In drie stappen geeft de website van deze Premium Whisky een of meerdere lekkere cocktailadviezen op basis van de ingrediënten die u in huis hebt.  Mocht u twijfels hebben over uw eigen mixkwaliteiten, kijk dan meteen even naar de filmpjes waarin een vijftal ervaren shakers precies laten zien hoe u de cocktails het allerbeste bereidt.  

De Chivas Cocktailbar is een onderdeel van ‘The Chivas Life’. ‘The Chivas Life’ staat voor het genieten van iedere seconde, voor een pluk de dag mentaliteit. Het staat voor tijd vrij maken voor ‘fun en fulfilling times’ ondanks de volle werkagenda en drukke lifestyle van vandaag. U leeft immers niet om te werken, maar u werkt om te leven. Of het nu de swingende stijl van Frank Sinatra’s Rad Pack is of dat het nu het hedendaagse genieten is van een mooi moment. Chivas Regal is ‘always around’ en wordt daardoor een vanzelfsprekende geassocieerd met genieten.

Chivas Regal weet wat vrienden waard zijn. U kunt uw vrienden uitnodigen om ook een kijkje te nemen op deze praktische Chivas Cocktailbar via het kopje mail&win in de Chivas Cocktailbar. Wanneer u dit doet, geeft u uw vrienden de kans om leuke prijzen te winnen.

Haal meer uit het leven: ‘Live the Chivas Life’. www.chivas.nl (alleen voor mensen van 18 jaar en ouder).