The Macallan lanceert derde release in zijn Harmony Collection samen met Stella en Mary McCartney

-

Premium Schots whiskymerk The Macallan viert de derde release binnen zijn Harmony-collectie, in samenwerking met de zussen Stella en Mary McCartney. Deze nieuwste editie is een eerbetoon aan de prachtige Schotse natuur die al generaties lang mensen met elkaar verbindt.

Harmony Collection III viert de Schotse landschappen, en daarmee de eeuwige band tussen talloze generaties. Dat doet het samen met de zussen McCartney, een samenwerking die gebaseerd is op een gezamenlijk respect en bewondering voor de natuurlijke wereld. Dit partnerschap met The Macallan is de eerste samenwerking tussen beide zussen. Het biedt hun niet alleen de gelegenheid om hun creatieve talenten te combineren, maar ook om samen te werken aan een project waarmee ze hun herinneringen aan Schotland kunnen ophalen en vieren; een liefde die voortkomt uit hun jeugdjaren die ze spendeerden op de familieboerderij op het Schotse platteland.

Om deze diepe band met het land te benadrukken, zijn de presentatieboxen en fleslabels gemaakt van afgedankte weidesnippers. Op deze manier wordt het hergebruik van natuurlijke materialen omarmd, om schoonheid te creëren uit grondstoffen aan het einde van hun levensduur. De verpakking van deze release bevat fotografie van het landgoed van The Macallan, vastgelegd door Mary McCartney & geselecteerd door fashion icoon Stella McCartney. En ook The Macallan Whisky Mastery Team heeft zich laten inspireren door natuurlijke Schotse graslanden om de limited edition Schotse single malt whisky, Amber Meadow, te creëren, waarbij gebruik is gemaakt van een combinatie van sherry en bourbon vaten.

Proefnotities:
Kleur: Zomeravond
Neus: Rijke sinaasappel en citroen, kamperfoelie, vanille, kokosnoot en velden rijpe gerst
Smaak: Rijke eik, citroen, meloen, klassieke scone, amandel en groene thee
Afdronk: Rijk, zoet, lang en complex
Alcoholpercentage: 44,2% (ABV)

De aanbevolen verkoopprijs van The Macallan Harmony Collection III is €185.00
Verkrijgbaar bij de betere whisky speciaalzaken

Ter info: The Macallan Harmony Collection III bevat, naast Amber Meadow, ook Green Meadow.
Deze release is beschikbaar in de belangrijkste luchthavens over de hele wereld.

Download onze app

Newspaper WordPress Theme

deel dit artikel

Gerelateerde artikelen