Jillian Boyd nieuwe masterblender bij Halewood Artisanal Spirits

-

Halewood Artisanal Spirits heeft de benoeming aangekondigd van Jillian Boyd als de nieuwe meesterblender. Ze komt over van Compass Box, waar ze werkte als whiskymaker en brandambassadeur. Tijdens haar tijd bij Compass Box won Boyd de prestigieuze titel van Master Blender bij de World Whisky Awards in 2020. Jillian neemt de functie over van Dr. Kirstie McCallum die vertrok naar Whyte & Mackay

In haar nieuwe rol als meesterblender bij Halewood Artisanal Spirits zal Jillian toezicht houden op de creatie van whisky’s uit de eigen distilleerderijen van Halewood, verspreid over het Verenigd Koninkrijk.
Over haar nieuwe aanstelling zei Jillian : “Ik ben erg enthousiast om deel uit te gaan maken van het Halewood-team. Ze hebben een ongelooflijke reeks opkomende whiskymerken uit heel het VK, en een toewijding om nieuwe en innovatieve whisky’s en blends te produceren. “Ik kan niet wachten om samen te werken met de enorm gepassioneerde teams bij onder andere Aber Falls en Bonnington en echt uitzonderlijke producten te produceren.”


Poppy Williams, Group Marketing Manager, voegde eraan toe: “We zijn verheugd Jill te verwelkomen in het Halewood-team. De expertise en creatieve flair die ze tentoonspreidt, zullen van onschatbare waarde zijn terwijl we blijven werken aan de ontwikkeling van ons whiskyportfolio en de kwaliteit en reputatie van onze merken verder verbeteren.”

Download onze app

Newspaper WordPress Theme

deel dit artikel

Gerelateerde artikelen