Chichibu 7even Gods of Fortune

-

Warbb Chichibu HoteiProef zeer exclusieve whisky via unieke speurtocht

Een fles waar mensen vanuit de hele wereld voor naar Brabant komen, dat lukt alleen Chichibu. De Japanse distilleerderij zet al jarenlang de whiskywereld op z’n kop door het uitbrengen van een van de meest gewilde whisky’s op de markt. Binnenkort lanceren ze samen met Salud op bijzondere wijze twee edities van een nieuwe, zeer exclusieve serie: Chichibu 7even Gods of Fortune.

Een geschenk uit de hemel

Met de uitgave van de eerste twee flessen brengt Chichibu een bijzondere ode aan goden afkomstig uit de Japanse mythologie. De eerste editie heet ‘Ebisu’ en de tweede ‘Hotei’, beide vernoemd naar een van de zeven geluksgoden van Japan. Elke god vertegenwoordigt een uniek soort geluk. Ebisu, vaak afgebeeld als visser, staat voor welvaart en goede oogsten. Hotei staat voor blijdschap en is te herkennen aan zijn dikke, ronde buik.

De flessen zijn ontworpen door digitaal kunstenaar Warbb, die je met een verbluffend design rechtstreeks in de magische wereld van 7even Gods of Fortune onderdompelt. Eyecatchers van jewelste, alleen voor de echt fanatieke whiskyliefhebbers. Een fles kost gemiddeld €2500,- en de goddelijke whiskyreeks is uiterst zeldzaam. Wereldwijd bestaat de oplage van de eerste twee edities uit ongeveer 350 flessen en ze zijn alleen verkrijgbaar via officiële Chichibu stores.

Speurtocht à la Willy Wonka

Hoe kom je aan dit felbegeerde ticket? In de komende maand zal het lot verstopt zitten in enkele reguliere flessen binnen het Chichibu assortiment. Zo krijgen alle fans een eerlijke kans op het proeven van deze magische whisky. Bij het bezit van een Fortune Ticket krijg je toegang tot de exclusieve lancering van de Chichibu 7even Gods of Fortune serie. Een knotsgek avontuur waar Willy Wonka jaloers op zal zijn.

Om de lancering van 7even Gods of Fortune te vieren zal ’t Klooster in Uden worden omgetoverd tot een waar Chichibu-walhalla. Sterrenchef Jermain de Rozario heeft speciaal voor de gelegenheid een hemels diner geheel in thema samengesteld. De Chichibu 7even Gods of Fortune #1 & #2 zullen worden geproefd tijdens dit feestelijke event. Een avond vol fantasie, spectaculaire smaken en bovenal whisky: Chichibu is er om de hoge verwachtingen te overtreffen.

‘Ebisu’ en ‘Hotei’ zijn de eerste twee flessen afkomstig uit de Chichibu 7even Gods of Fortune reeks, die alle zeven tussen 2022 en 2025 uit worden gebracht. Tot die tijd zullen er door het land verschillende Chichibu proeverijen, events en acties plaatsvinden. Geïnteresseerd? Koop een whiskyfles bij een van de officiële Chichibu slijterijen en wie weet ligt het geluk wel in jouw handen!

Download onze app

Newspaper WordPress Theme

deel dit artikel

Gerelateerde artikelen