EEN TOAST OP VADERDAG: BIJZONDERE WHISKY CADEAUS VAN DEWAR’S EN TEELING

-

<advertorial>

DEWAR’S DOUBLE DOUBLE 21YO
Bij Dewar’s zijn ze van mening dat je, om de dingen goed te doen en de beste resultaten te behalen, dubbel zoveel moeite moet doen. Dus vroegen ze zich af hoe ze de inspanning konden verdubbelen in het assortiment, dat al Double Aged was voor extra zachtheid… en het was duidelijk… het dubbele!

Dewar’s Double Double 21YO

Dewar’s Double Double 21YO is een bijzondere whisky, gekenmerkt door het unieke “4 stage ageing process” voor ultieme zachtheid. De whisky is gerijpt, samengevoegd, opnieuw gerijpt en vervolgens gefinisht in Oloroso sherryvaten voor de ultieme zachtheid en een rijke en complexe smaak. Met tonen van gedroogd fruit, kruiden en een zachte afdronk is deze whisky perfect om puur van te genieten. Een must-have voor whiskyliefhebbers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde en verfijnde smaakervaring.

Dewar’s Double Double 21YO is verkrijgbaar bij de betere slijterij / whisky speciaalzaak voor 99,99 euro

TEELING Small Batch Irish Whiskey


TEELING SMALL BATCH IRISH WHISKEY
Ontdek TEELING Small Batch Irish Whiskey: een meesterlijke blend van graan- en malt whiskey die eerst zes jaar rijpt is ex-bourbonvaten en daarna meer dan zes maanden in Centraal-Amerikaanse rumvaten. Dit geeft de whiskey een uniek profiel van gedroogd fruit en exotische tonen. Met een stevige rum invloed biedt TEELING een soepele, zoete en licht houtachtige smaak, aangevuld met kruidige en eiken tonen. Drink deze whiskey puur of in een klassieke Irish Coffee voor een perfecte smaakbeleving.

TEELING Small Batch Irish Whiskey is verkrijgbaar bij de betere slijterij / whisky speciaalzaak voor 32,99 euro

VERSCHILLEN TUSSEN IRISH EN SCOTCH WHISKY
Irish en Scotch verschillen in productie en smaak. Ierse whiskey wordt driemaal gedistilleerd, wat zorgt voor een zachtere, lichtere smaak, vaak zonder turfrook. Schotse whisky wordt tweemaal gedistilleerd en heeft vaak een rijkere, rokerige smaak dankzij geturfde gerst. Beide whisky’s moeten minimaal drie jaar rijpen, maar hun unieke kenmerken maken ze geliefd om verschillende redenen.
Ierse whiskey biedt een milde, zoete ervaring, terwijl Schotse whisky een breed scala aan smaken biedt, van licht en bloemig tot zwaar en rokerig.

Terwijl DEWAR’S Double Double 21Y de nadruk legt op verfijning en complexiteit dankzij zijn Schotse afkomst en Sherry Cask finish, biedt TEELING Small Batch Irish Whiskey een unieke combinatie van Ierse traditie en rum-invloeden voor een soepele en smaakvolle ervaring.

We zijn benieuwd welke whisky jouw voorkeur heeft. Waarom niet voor Vaderdag een whiskyproeverij organiseren voor vrienden of familie om de verschillen te proeven? Of doe een ‘blind’ tasting en kijk wie DEWAR’S en TEELING kan herkennen. Proost!
Of zullen we zeggen: Slàinte!


EEN TOAST OP VADERDAG: BIJZONDERE WHISKY CADEAUS VAN DEWAR’S EN TEELING
Vaderdag nadert snel, en wat is er beter dan dit te vieren met een speciale toast? Dit jaar willen we je inspireren met twee uitzonderlijke whisky’s die perfect zijn om jouw vader, alle bijzondere mannen in ons leven, of gewoon je eigen vaderschap te vieren.

Meer informatie over Teeling: www.teelingwhiskey.com

Meer informatie over Dewar’s: www.dewars.com

Download onze app

Newspaper WordPress Theme

deel dit artikel

Gerelateerde artikelen