Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

islay2.jpg{mosimage}Ter gelegenheid van haar 10-jarige bestaan organiseert Versailles iets unieks in Nederland: The Peat Night Whisky Walk. Wellicht bent u al wel eens aanwezig geweest op een van de vele open whiskyproeverijen die Versailles meerdere keren per jaar organiseert. Maar nu is het tijd voor iets bijzonders. Versailles 'The Whiskycompany' organiseert: The First Peat Night Whisky Walk. Zaterdag 16 september begint deze Peat Night om 20.00 uur. Wandelend door nachtelijk Nijmegen en omgeving zal er op diverse plaatsen halt gehouden worden voor een whiskyproeverij. Niet zo maar een proeverij natuurlijk. Gedurende de nacht zullen whiskies geproefd worden van alle zeven werkende distilleerderijen van het whisky eiland Islay (foto). Van elke distilleerderij zal speciaal voor deze gelegenheid een vertegenwoordiger overkomen, om zijn mooie whiskies te laten proeven.

Aan het eind van deze unieke tocht wordt de Peat Night voortgezet rond een behaaglijk open lucht ‘Peat fire’. Hier is nog volop de gelegenheid om lekker verder te borrelen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Versailles ‘The Whiskycompany’. Uiteraard zijn de geproefde Islay whiskies in voldoende mate aanwezig, alsmede een vers getapt biertje, wijntje of wat fris. Ook de inwendige mens zal deze avond niet vergeten worden. De vertegenwoordigers van de Islay distilleerderijen zijn hier natuurlijk bij aanwezig om samen met u er een gedenkwaardige nacht van te maken. Speciaal voor het 10-jarig jubileum van Versailles zal er een bijzondere Limited Edition Islay Malt Whisky gebotteld worden. Deze top Islay Malt krijgt iedere deelnemer na afloop van de Peat Night Whisky Walk, gratis aangeboden, als aandenken aan een gedenkwaardige nacht en aan 10 jaar Versailles. Welke Islay Botteling het wordt, blijft nog even een verassing.
 
Mis deze nog nooit eerder gehouden bijzondere Peat Night Whisky Walk niet.
 
Voor €150,- per persoon bent er bij. U krijgt hiervoor: diverse proeverijen van top whiskies, warm en/of koud buffet, informeel naborrelen met vrienden en Islay vertegenwoordigers rondom een Peat Fire en een Free Limited Edition and Prenumbered Islay Single Malt. Wacht niet te lang. Er is slechts plaats voor maximaal 150 personen. Inschrijven kan via de website
www.versaillesdranken.nl.