Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

lady_of_the_isles.jpgChristine Logan staat al lange tijd bekend als het visitekaartje van de Isle of Islay, Schotlands beroemde whisky-eiland. Islay is in het bezit van acht single malt distilleerderijen en Christine heeft hier onlangs een speciale reisservice in het leven geroepen: Lady of the Isles. Met deze service wil zij de bezoeker die de schatten van het eiland komt ontdekken een zorgeloze beleving bezorgen. Christine kan u een memorabele ervaring kan garanderen, gezien zij geboren is op Islay en bovendien bekroond is tot Ambassadeur van Whisky 2006.

De distilleerderij Caol Ila, die naast het ouderlijk huis van Christine stond, was essentieel voor de ontwikkeling van haar carrière. Deze gaf haar namenlijk de mogelijkheid om in de industrie te werken, waarin ze later zo groot zou worden. Na tien jaar werkervaring bij Caol Ila heeft Christine 25 jaar bij de Bowmore Distilleerderij gewerkt. Hier is ze niet alleen door duizenden bezoekers geprezen om haar werk, ook is zij daar in 2003 benoemd tot 'Visitor Centre Manager of the Year'. Met Christine als gids heeft u dus de voordelen van haar unieke ervaringen in inzichten in de distilleerderijen op Islay.

Geïnteresseerd in een rondje Islay met Christine? Mail haar dan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel op +44 (0)1496 810485 / +44 (0)7732 283554.