Over

Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en België in de winkel verkrijgbaar is. In elke uitgave is er ruime aandacht voor alle diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen maar single malt whisky, maar ook blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whiskeys kortom uit de hele wereld en likeuren.

Ons eerste magazine verscheen in april 2006 en sindsdien hebben steeds meer whiskyliefhebbers de weg naar ons magazine weten te vinden.

Dat er steeds meer interesse is in whisky in de brede zin van het woord bewijzen de vele whisky-evenementen in het hele land wel. Dan hebben we het nog niet eens over de vele whiskyclubs die in Nederland en België actief zijn. Ons magazine wordt al jarenlang gemaakt door en voor whiskyliefhebbers.

Whisky Passion verschijnt vier keer per jaar: in januari, april, juli en oktober.

Word nu abonnee van Whisky Passion en ontvang binnenkort uw eerste uitgave in de brievenbus. Bovendien mist u geen nummer meer.  

Bovendien heeft u als abonnee direct gratis toegang tot de digitale editie via de nieuwe Whisky Passion Website of onze app! ( je moet hier dan wel een account aanmaken met je abonneenummer)

Wil je alleen een digitaal abonnement? Dat kan nu ook, ga hiervoor naar de Abonneer pagina.

We willen je er wel op wijzen dat je bij een “normaal abonnement”  4 x per jaar een mooi magazine in de bus ontvangt en je krijgt het digitaal lezen er dan gratis bij.

Digitaal lezen kan via de app en deze site. 

Download onze app

Newspaper WordPress Theme