Magazines

Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en België in de winkel verkrijgbaar is. In elke uitgave is er ruime aandacht voor alle diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen maar single malt whisky, maar ook blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whiskeys kortom uit de hele wereld en likeuren.

Ons eerste magazine verscheen in april 2006 en sindsdien hebben steeds meer whiskyliefhebbers de weg naar ons magazine weten te vinden. Dat er steeds meer interesse is in whisky in de brede zin van het woord bewijzen de vele whisky-evenementen in het hele land wel. Dan hebben we het nog niet eens over de vele whiskyclubs die in Nederland en België actief zijn. Ons magazine wordt al jarenlang gemaakt door en voor whiskyliefhebbers. Whisky Passion verschijnt vier keer per jaar: in januari, april, juli en oktober.

Word nu abonnee van Whisky Passion en ontvang binnenkort uw eerste uitgave in de brievenbus.Als abonnee heb je direct gratis toegang tot de digitale editie via de nieuwe Whisky Passion Website of onze app! Of neem een digitaal abonnement.

Showing 1 – 21 of 73 results

Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme