Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Big Peat 1Heb je altijd al je ‘eigen’ whisky gewild? Dan is dit je kans! Douglas Laing daagt iedereen uit om zijn beste Big Peat-selfie in te sturen. Van maximaal 450 liefhebbers wordt hun selfie afgedrukt op een gelimiteerde editie van Big Peat.

Whiskyliefhebbers worden uitgenodigd om hun selfie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen, uiteraard met de kenmerkende Big Peat grijns. De uitverkorenen komen met hun foto op de koker voor de Big Peat Feis Ile Edition 2019.

De Big Peat-community is niet alleen loyaal en gepassioneerd’, zegt Jenny Rogerson, marketing manager van Douglas Laing. ‘Maar ze hebben ook graag lol in het leven. Onze knappe ‘Hebridean’ held, Big Peat, is nog altijd verbaast en gevleid door alle lookalikes die hij tijdens zijn avonturen tegenkomt.

Big Peat 2 Big Peat 3 Big Peat 4

Big Peat is een blended whisky van verschillende Islay single malts, die al jarenlang met veel succes wordt gemaakt door Douglas Laing. Caol Ila, Bowmore, Ardbeg en zelfs een klein beetje Port Ellen. Big Peat combineert het beste wat Islay te bieden heeft.

Big Peat’s Pals Feis Ile Edition komt vanaf april wereldwijd beschikbaar.