Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

GoTNa de White Walker van Johnnie Walker, komt het Schotse whiskymerk nu met twee nieuwe Game of Thrones-whisky’s: A Song of Ice en A Song of Fire.

Johnnie Walker A Song of Ice wordt door moederbedrijf Diageo omschreven als ‘een blended Scotch whisky geïnspireerd op de ruwe bewoners van het Noorden’. Malt whisky van Clynelish, een van de noordelijkste distilleerderijen van Schotland, geeft de whisky een frisse smaak. A Song of Ice is gebotteld op 40,2 procent. De aanbeveling is om de whisky met ijs te drinken.

Johnnie Walker A Song of Fire is een blended Scotch whisky die is geïnspireerd op de indrukwekkende draken van Game of Thrones. Geturfde whisky van Caol Ila vormt het hart van deze blend. A Song of Fire is gebotteld op 40,8 procent. De aanbeveling is om de whisky puur te drinken.

A Song of Ice en A Song of Fire worden in augustus in de Verenigde Staten gelanceerd. De wereldwijde lancering volgt in oktober. Vermoedelijk ligt de prijs ongeveer gelijk aan de White Walker van Johnnie Walker.