Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jameson DistilleryDe Jameson Distillery Bow Street in Dublin is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de ‘World’s Leading Distillery Tour’ tijdens de World Travel Awards. Andere finalisten waren onder andere Macallan, Hennessy, Jack Daniel’s en Jose Cuervo.

De 26e World Travel Awards vonden plaats in het Royal Opera House in Oman. Deze avond is het hoogtepunt van de WTA Grand Tour 2019 — een jaarlijkse zoektocht naar de beste toerisme- en reisorganisaties ter wereld.

We zijn extreem vereerd om deze prijs te winnen’, vertelt Greg Hughes, managing director van Jameson Brand Homes. ‘Toerisme- en reisprofessionals stemmen op de World Travel Awards, evenals als consumenten. Deze eer voelt als een erkenning van de kwaliteit van de thuisbasis van Jameson in Dublin.’

Bezoekers willen betrokken raken bij onze whiskey’s door samen ervaringen mee te maken. Bij Jameson Distillery Bow Street geven we onze bezoekers een ervaring waarbij ze alle vijf zintuigen gebruiken.’

De Jameson Distillery Bow Street werd in 2017 heropend na een investering van 11 miljoen euro. De bezienswaardigheid bevindt zich op de locatie van de voormalige Jameson-distilleerderij. Tegenwoordig wordt Jameson gemaakt bij de Midleton Distillery, niet ver buiten Cork.