Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Glengoyne Cask of the MomentGlengoyne, een distilleerderij in de Schotse Hooglanden, nodigt haar fans uit om een nieuwe single cask botteling uit te kiezen. Proefsetjes zijn vanaf nu te koop via de website van Glengoyne.

Het bijzondere evenement heet ‘Casks Unlocked’. Distillery manager Robbie Hughes, brand ambassador Gordon Dundas en andere whiskybekendheden gaan vier single casks proeven en bespreken — een port pipe, hogshead, bourbon barrel en Madeira-vat. Deze zijn door de medewerkers van de distilleerderij uitgekozen uit de vele vaten die in Warehouse #8 liggen.

Na afloop van de proeverij brengen het panel, kijkers en deelnemers aan de proeverij hun stem uit voor hun favoriete vat. Dit vat wordt vervolgens gebotteld en de flessen worden verkocht via de Glengoyne-website.

We hebben bij Glengoyne enorm trouwe fans”, vertelt Robbie Hughes. “We willen hen onze waardering tonen. Dat doen we met Casks Unlocked: een bijzondere kans voor ons fans om de nieuwste single cask van Glengoyne te kiezen.

De proeverij vindt virtueel plaats om 21.00 uur (Nederlandse tijd) op 28 augustus. Proefsetjes kunnen via https://shop.glengoyne.com/cask-of-the-moment gekocht worden.