Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
nosing.jpgHoudt u ervan het nuttige met het aangename te combineren? Weet u wat er speelt in de wereld van whisky’s en bezit u een enthousiaste en ongekende drive? Dan bent u wellicht dé nosing & tasting ambassador naar wie International Marques op zoek is! International Marques gevestigd te Haarlem en onderdeel van de jointventure tussen drie zelfstandig opererende familiebedrijven: William Grant & Sons, Davide Campari en Marnier Lapostolle.

Het bedrijf richt zich op de marketing, sales en distributie van gerenommeerde A-merken als Glenfiddich, Grant’s Family Reserve, Tullamore Dew, The Balvenie, Glen Grant, Campari, Crodino, SKYY Vodka, Aperol, Grand Marnier, Frangelico, Pommery champagne en Rozès Port. International Marques is een dynamische en open organisatie waarin team work, innovatie, high performance en ondernemerschap belangrijke culturele elementen vormen.

Nosing & tasting ambassador whisky’s 

Wegens een landelijke toename in vraag naar nosing & tastings van de whisky’s van International Marques, is het bedrijf op zoek naar een enthousiaste nosing & tasting ambassador. Als nosing & tasting ambassador bent u ‘het gezicht’ van de whisky’s van International Marques. Vanaf september zult u gedurende een jaar minimaal drie avonden in de maand een nosing & tasting geven. Op voorhand krijgt u een training zodat u een perfecte kennis hebt over de whisky’s die u vertegenwoordigt.

Profiel

U hebt een diepgaande affiniteit met whisky’s en het geven van nosing & tastings doet u graag als hobby erbij. Wel verbind u zich hiermee exclusief aan deze merken. Houd er rekening mee dat de nosing & tastings (duur: +/- 2 uur) met name in de avonduren plaatsvinden en soms ook wel in de weekenden.

Interesse

Stuur uw brief voorzien van een pakkend statement waarom juist u de geschikte nosing & tasting ambassador bent en welke persoonlijke beleving u met whisky’s hebt, naar Ageeth Korten, Nieuwe Gracht 11, 2011 NB Haarlem, of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..