Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
whiskyglas_1.jpgNa een aantal jaren de herfst als decor te hebben gehad, zal de zesde editie van het Pot Still Festival plaats gaan vinden in de lente van 2007. Mede omdat het festival dit jaar niet in de herfst plaats vindt, is er de mogelijkheid ontstaan om een lang gekoesterde wens uit te laten komen van Han van Wees, dé gedistilleerd kenner van Nederland. Nu gaat hij namelijk in september, oktober en november Whisky Legendary avonden organiseren.

"Er is veel veranderd in de whiskywereld. Niet alleen wordt er niet meer gestookt op kolen, maar ook het mouten wordt inmiddels uitbesteed." aldus Van Wees. "Bij Whisky Legendary ben je de hele avond bezig met proeven en ruiken van Scotch Whisky's. Ik wil de kennis overdragen die ik in de loop van de afgelopen 45 jaar heb opgedaan. Ik wil mijn whisky's delen met mensen die wat willen leren. Van sommige whisky's, die je op zo'n avond gaat proeven, zijn geen flessen meer en van enkele anderen zijn er nog maar een paar flessen op de wereld. Kortom, een unieke gelegenheid om nog eenmaal deze speciale bottelingen te drinken."
 
Deze Whisky Legendary avonden gaan plaatsvinden in de maanden september, oktober en november. De avond start om 19.30 en zal eindigen om 23.00 en de prijs zal € 70,- per persoon bedragen inclusief BTW. Nieuwsgierig geworden? Op www.whiskylegendary.com is er meer te lezen en te zien welke whisky's er geselecteerd zijn.