Whiskyfestival Zuid-Limburg | Berg en Terblijt

Whiskyfestival Zuid-Limburg | Berg en Terblijt

Whiskyfestival Zuid-Limburg | Berg en Terblijt

📅Toevoegen aan agenda
Google Agenda
Apple Agenda
Outlook Live
Office 365
by
132 132 people viewed this event.

Whiskyfestival Zuid-Limburg, Nieuw voor Zuid-Limburg e.o.

vrijdag 22 november 2024 in groeve La Caverna

Kom genieten van een geweldig whiskyfestival in een unieke locatie: de vml. mergelgroeve La Caverna in Berg en Terblijt. Deze groeve is geheel geschikt gemaakt en ingericht voor een festival  zoals wij voor ogen hebben.

Van 15.00 tot 22.00  uur kan een keuze worden gemaakt uit meer dan duizend  verschillende whisky’s bij ruim twintig  Standhouders. De standhouders staan verdeeld over de geweldige binnenruimte van deze mooie groeve.

Alle whisky’s zijn met whiskymuntjes te verkrijgen. Dus pay per dram. Er zijn whiskymuntjes met een waarde van 1 euro en met een waarde van 5 euro.

Wil je naast mooie whisky ook wat anders drinken? Ook daaraan is gedacht; er zijn twee bars open waar je terecht kan met de apart verkrijgbare consumptiesmuntjes van € 3,50.

Entreebedrag is €  37,50 per persoon. Bij aankomst krijg je een speciaal whisky ‘nosing & tasting’ glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen bij entree een flesje water en vijf whiskymuntjes. Dus je kan gelijk aan de slag! Je kan muntjes bijkopen (met cash of pin). Alle deelnemers krijgen een polsbandje zodat je tussendoor de groeve kan verlaten. En er weer in kan.

BOB’s  zijn uiteraard welkom. Ticket voor de BOB is € 10,– (inclusief een flesje water en een consumptiemuntje voor kopje koffie of andere consumptie). BOB’s krijgen een andere kleur polsbandje (en dan geen glas en geen whiskymuntjes). 

Er is een speciale foodcorner waar drie verschillende foodstand staan:

  • Hamburgerstand “Burger bar”
  • Pulled beef
  • Polpette in salsa

Tickets kosten € 10,– per foodstand en zijn apart te boeken in de ticketservice.

Zie onze food pagina

Voor de extra trek is er bovendien een fritescorner met snacks. Hiervoor zijn vooraf geen tickets benodigd. Betaling hiet met de consumptiemuntjes. Er worden overiges wat snacks rondgedeeld.

Even lekker zitten? Ook daar is aan gedacht, er zijn genoeg zitplaatsen. En van slecht weer heb je in de groeve dus totaal geen last!

En om het compleet te maken: we hebben weer een unieke festivalbotteling die speciaal voor dit festival voor ons is gebotteld. Ook dit weer in een gelimiteerde uitgave. Deze komt medio oktober 2024 voor de verkoop beschikbaar.

Kun je niet echt kiezen en wil je een totale beleving? Kies dan voor ons VIP arrangement waarbij je veel extra’s krijg waaronder een Masterclass met whisky’s die gegarandeerd niet te vinden zijn bij de standhouders.

Zie de VIP pagina

En da’s niet alles! Genieten van mooie whisky’s maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom is er onze festivalbus!

Dit is een pendelbus die vanaf 15.00 tot 22.30 uur heen en weer rijdt tussen Maastricht en de groeve.  Dit tegen kostprijs, want we streven een veilige thuiskomst na! Zie de pagina Dienstregeling

Kom je met eigen vervoer, zie hier het adres

Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis; 150 plaatsen aan de overkant van de weg, 400 plaatsen op 5 minuten lopen. Let op de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Er worden maximaal 600 entreetickets uitgegeven. Zie ons toegangsbeleid.

De cadeaubonnen van Whiskyjongens zijn bij boeking in te leveren, neem daarvoor even contact met ons op. Verdere regels staan in ons reglement.

Additional Details

Website - www.whiskyjongens.nl/whiskyfestival-zuid-limburg

Emailadres - info@whiskyjongens.nl

Telefoonnummer - +31 6 1469 7796

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://events.flextickets.nl/event/whiskyjongens-whiskyfestival-limburg →

 

Date And Time

November 22, 2024 @ 15:00

Share With Friends

Contact

E-mailadres

Telefoonnummer

+31 6 1469 7796

Website

Evenement

Datum en tijd

22-11-2024 15:00:00

Locatie

La Caverna; Wolfsdriesweg 8a, 6325 PM Berg en Terblijt

Delen:

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://events.flextickets.nl/event/whiskyjongens-whiskyfestival-limburg →

Download onze app

Newspaper WordPress Theme