Whisky & Rum aan zee | IJmuiden

Whisky & Rum aan zee | IJmuiden

Whisky & Rum aan zee | IJmuiden

📅Toevoegen aan agenda
Google Agenda
Apple Agenda
Outlook Live
Office 365
by
106 106 people viewed this event.

We kijken enorm uit naar alweer de 18de editie van het Whisky & Rum aan Zee festival. De voorbereidingen zijn weer in volle gang! Het wordt er weer één om in de agenda te zetten of alvast je toegangskaarten te kopen.

Het concept van Whisky & Rum heeft zich al sinds het eerste festival in 2005 bewezen en kijken elk jaar weer om met iets bijzonders te komen. Het Whisky & Rum aan Zee festival staat voor nieuwe ontdekkingen op gebied van gloednieuwe rum en whisky releases, gezelligheid, educatie op een heerlijke ontspannen wijze. Wat is er nu mooier om dit met vrienden en vele andere rum en whisky liefhebbers weer te gaan beleven! Kom dan naar ’Whisky & Rum aan Zee’. Alles draait op deze 17de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 600 soorten rum, bourbon en whisky van over de gehele wereld. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid-Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn. Laat je inspireren door de cocktail-bartenders want zij maken ze vers en live om ze daarna makkelijk thuis te kunnen maken. Cocktails zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de internationale barscene maar ook thuis heeft ‘de COCKTAIL’ aan populariteit gewonnen.

Stevige trek? Finger licking good fingerfood uit de Caribische en Schotse keuken zullen deze dag je honger stillen.

Wil je je kennis verder verbreden? Voorafgaand aan het festival vinden er een aantal rum en whisky masterclasses plaats zodat je van de sessies niets hoeft te missen. Houd de site in de gaten! Wat je nog meer kunt verwachten…? Cachaca, Mezcal, Jenevers, Tequila en meer, veel meer, maar laat dat een verrassing zijn. Zaterdag 7 oktober beloofd weer een dag vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden.

We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee. Ga voor kaarten naar kaarten bestellen of reis mee met één van de deelnemende whisky en rum specialisten.

Overnachten kan natuurlijk ook: LEONARDO Hotel IJmuiden Seaport Beach

Whisky en Rum aan Zee IJmuiden

Additional Details

Website - www.whiskyenrumaanzee.nl

Emailadres - info@zeewijck.nl

Telefoonnummer - +31 255 540 331

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
http://www.whiskyenrumaanzee.nl/info-tickets →

Share With Friends

Contact

E-mailadres

Telefoonnummer

+31 255 540 331

Website

Evenement

Datum en tijd

12-10-2024 14:00:00

Locatie

LEONARDO Hotel IJmuiden Seaport Beach; Kennemerboulevard 250, 1976 GE IJMUIDEN

Delen:

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
http://www.whiskyenrumaanzee.nl/info-tickets →

Download onze app

Newspaper WordPress Theme