Whisky Festival Noord Nederland | Groningen

Whisky Festival Noord Nederland | Groningen

Whisky Festival Noord Nederland | Groningen

📅Toevoegen aan agenda
Google Agenda
Apple Agenda
Outlook Live
Office 365
by
72 72 people viewed this event.

17e editie van Whisky Festival Noord Nederland: 22 en 23 Maart 2024

In maart 2024 organiseren we de 17e editie van het Whisky Festival Noord-Nederland in Groningen. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart kun je natuurlijk weer de mooiste drams drinken en zijn er uiteraard experts aanwezig die kunnen vertellen over hun fantastische whisky’s. Dit jaar wordt het festival iets compacter, we hebben sessies op de vrijdagavond, zaterdagmiddag en -avond.

Tickets voor het festival zijn dit jaar sterk in prijs verlaagd, zo maken we het festival zo toegankelijk mogelijk voor zo veel mogelijk whisky-liefhebbers!

Betalen op het festival & munten inleveren
Het betaalmiddel is komende editie opnieuw de ‘Raand’ (festivalmunt), deze kun je kopen bij de WFNN-kassa bij de entree en bij de WFNN-stand. Je kunt afrekenen met pinpas of contant. In 2023 was het nog niet mogelijk om Raands aan het einde van het festival weer in te leveren. Dat doen we dit jaar anders: aan het einde van elke sessie kun je Raands natuurlijk uitgeven in de slijterij bij het festival, maar je mag ze ook weer inleveren bij de WFNN-stand. Let op: bij inleveren moeten wij wel de servicekosten verrekenen.

Proeverijen & het festival
Proeverijen zijn in 2024 alleen voorafgaand aan het festival, dus hoef je niks van het festival zelf te missen. Je bent voor de start van het festival klaar met jouw kennissessie en kan dus ruim op tijd de vloer op om een dram te drinken.

Eten & (ander) drinken
In 2024 integreren we de catering en het festival meer. Versterking voor de innerlijke mens is niet in de benedenzaal, maar ‘gewoon’ boven in de Suiker te vinden. Natuurlijk vermijden we etensluchtjes tussen de verschillende stands. Genieten van je whisky is natuurlijk het belangrijkst!

Whisky School
Ook dit jaar organiseren we voor whisky-professionals en -liefhebbers weer de enige echte Whisky School. Met unieke certificatie en uitzonderlijke sprekers is dit een uitgelezen kans.
Meer weten? Ga naar www.wfnn.nl/whiskyschool

Webshop & tickets
Easy does it. De webshop is duidelijker en simpeler. Per sessie kies je nu uit twee typen kaarten: mét of zonder proeverij, wel zo makkelijk. Komend jaar dus geen keuzestress, behalve op het festival zelf natuurlijk. Laat je verrassen en we zien je graag op de 17e editie in 2024!

Locatie & vervoer
Dit jaar is het festival opnieuw in de Suiker, op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen. Er gaan regelmatig pendelbussen vanaf het hoofdstation van Groningen. Daarnaast is het festival natuurlijk goed bereikbaar met (OV-)fiets vanaf het hoofdstation. Er zijn beperkte parkeerplaatsen op locatie en natuurlijk BOB-kaarten voor de bestuurder van jouw groep.

Adres: De Suiker, Suikerlaan 10, 9743DA Groningen.

We zien je graag op 22 of 23 maart 2024 bij het Whisky Festival Noord-Nederland!

Meer festivals bekijken? klik dan hier

Additional Details

Website - www.wfnn.nl

Emailadres - info@wfnn.nl

Telefoonnummer -

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://wfnn.nl/shop →

 

Date And Time

Maart 22, 2024 @ 19:00 to
Maart 23, 2024 @ 22:30

Share With Friends

Contact

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Evenement

Datum en tijd

22-03-2024 19:00:00

Locatie

De Suiker; Suikerlaan 10, 9743 DA Groningen

Delen:

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://wfnn.nl/shop →

Download onze app

Newspaper WordPress Theme
spot_img