Whisky Festival Gent (BE)

Whisky Festival Gent (BE)

Whisky Festival Gent (BE)

📅Toevoegen aan agenda
Google Agenda
Apple Agenda
Outlook Live
Office 365
by
129 129 people viewed this event.

Laat jullie smaakpapillen ontwaken en jullie zintuigen verwennen, want het meest verrassende Whisky Festival van het jaar gaat ook weer in 2024 van start. We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor het Whisky Festival Gent 2024, een unieke en onvergetelijke ervaring die jullie in het bruisende hart van Gent zullen beleven.

Het Whisky Festival Gent 2024 wordt gehouden op 4, 5 en 6 oktober in de sfeervolle en prachtige Oude Vismijn, gelegen in het pittoreske en historische centrum van Gent. Een betoverende plek met een rijke geschiedenis, die perfect aansluit bij de verfijnde wereld van whisky.
In 2024 dus 3 dagen: Vrijdag, zaterdag en zondag.

Tijdens dit festival kunnen jullie je onderdompelen in een wereld van aroma’s, smaken en tradities, terwijl jullie de gelegenheid krijgen om te proeven van de meest exclusieve whisky’s van over de hele wereld. Van Schotse klassiekers tot internationale verrassingen. Ons evenement biedt een keuze uit honderden whisky’s, allemaal op één plek.

Maar het Whisky Festival Gent is meer dan alleen proeven. Het is een kans om te leren van de experts, om je kennis te verdiepen en om nieuwe vriendschappen te sluiten met medeliefhebbers. Geniet van masterclasses, proeverijen, en de gelegenheid om te praten met de mensen achter de whisky-merken die je zo dierbaar zijn.

Dus noteer deze data in je agenda en bereid je voor op een weekend vol ontdekkingen, plezier en genot. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in het charmante Gent, waar we samen de wonderen van whisky zullen vieren.

Sluit je aan bij ons op het Whisky Festival Gent 2024 en laat je smaakreis beginnen.

SESSIES EN TIJDEN

Vrijdag 4 oktober
Avond sessie 19:00 – 23:00 uur

Zaterdag 5 oktober
Middag sessie 13:00 – 17:00 uur
Avond sessie 19:00 – 23:00 uur

Zondag 6 oktober
Middag sessie 13:00 – 17:00 uur

Whisky Festival 2024

Boek uw ticket

Inkom per sessie: € 40,- p.p.

EARLY BIRD TICKETS! *
Tot 31 mei betaalt u slechts € 35, – p.p.

*Let op! Early Bird tickets kunnen niet worden geruild, veranderd of gerestitueerd.

Op het whisky festival kunt u whisky’s proeven, maar met een bezoek aan een distilleerderij leert u hoe het wordt gemaakt. Op zaterdag- en zondagochtend voorafgaand aan het whisky festival organiseren wij tours naar het
best bewaarde geheim van Gent : De DaDa Chapel distillery. 

DaDa Chapel

INFORMATIE VOOR NIEUWE BEZOEKERS
Het Whisky Festival Gent is in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky. U betaalt de entreeprijs om 4 uur lang whisky te proeven, over whisky te praten en meer over whisky te leren. Bij binnenkomst ontvangt u een Glencairn tastingglas waarmee u langs de stands loopt en dan uw whisky’s (in het Schots heten deze drams) proeft.
De vergoeding die men vraagt, is afhankelijk van de prijs van de whisky. Voor een exclusieve whisky wordt dus een hogere vergoeding gevraagd en deze wordt betaald d.m.v. “drams”(zo heet in dit geval het festivalgeld). Deze drams zijn te koop bij de stand van de organisatie.

DRAMS
1 Dram = 1 Euro

Om de drams te kopen heeft u contant geld nodig. Indien u wilt vermijden lang in de rij te staan bij de organisatiebalie te pinnen voor cash, raden wij u aan om contant geld mee te nemen.
Het is niet toegestaan om met contant geld aan de stands te betalen, maar uitsluitend met drams.
Ons advies is:
Koop na binnenkomst 5 of 10 drams en loop dan rustig rond, bepaal wat u lekker vindt en beslis dan of – en hoeveel extra drams wilt kopen!
Drams kunnen bij het verlaten van het festival worden teruggewisseld in cash geld.

Additional Details

Website - www.whiskyfestival.be

Emailadres - info@whiskyfestival.be

Telefoonnummer -

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://whiskyfestival.be/tickets →

 

Date And Time

oktober 4, 2024 @ 13:00 to
oktober 6, 2024 @ 19:00

Share With Friends

Contact

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Evenement

Datum en tijd

04-10-2024 13:00:00

Locatie

De Oude Vismijn; Veerleplein 5, 9000 Gent, België

Delen:

Om je aan te melden voor dit evenement, klik op de volgende link:
https://whiskyfestival.be/tickets →

Download onze app

Newspaper WordPress Theme