Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

The Epicurean’s Cocktail QuarantineDouglas Laing, een Schotse onafhankelijke bottelaar en blender, heeft aangekondigd de Schotse horecabranche te steunen tijdens de coronacrisis. Ze gaan samenwerken met bartenders en doneren geld.

Van elke liter van The Epicurean Lowland Malt die wereldwijd verkocht wordt, gaat één pond naar de Benevolent Society of the Licensed Trade of Scotland. De BEN Society geeft financiële, sociale en emotionele steun aan mensen die meer dan drie jaar in de Schotse horecabranche werken.

Douglas Laing gaat ook op zoek naar bartenders voor hulp bij het ontwikkelen van nieuwe thuisrecepten voor The Epicurean, en hoopt daarmee deze groep financiële hulp te bieden. Onder de naam ‘The Epicurean’s Cocktail Quarantine’ is het de bedoeling om enkele van de beste bars en bartenders onder de aandacht te brengen via social media.

De drankenindustrie wordt hard getroffen en krijgt met veel uitdagingen te maken’, vertelt Chris Leggat, CEO van Douglas Laing. ‘We willen ons steentje bijdragen en iets terugdoen. We zijn ons ervan bewust van de harde realiteit dat veel banen op de toch staan. Daarom kijken we met the Epicurean Lowland Malt naar de toekomst en proberen we ook de financiële druk wat te verlichten die sommige van de geweldige mensen in onze industrie nu voelen.’