Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

vaten.jpgDe tweede Dirty Little Tasting van de lage landen zal deze keer plaats vinden in Mol in het Corbiehotel op zaterdag 17 februari. Het opzet is simpel: iedereen die een fles whisky meebrengt die hij/zij zelf lekker vindt en met de anderen wil delen is welkom. Meer info (onder andere over het eten) volgt nog en is te lezen op www.casksix.be. Ook is het natuurlijk een mooie gelegenheid om andere whiskyliefhebbers te leren kennen.

Inschrijvingen 2007
Ondertussen liggen de datums voor de tastings van volgend jaar al vast:
- vrijdag 19 januari 2007
- donderdag 19 april 2007
- vrijdag 3 augustus 2007
- donderdag 8 november 2007
 
Als u in 2007 lid wil worden van Cask Six, kunt u zich vanaf nu al inschrijven. De formule blijft dezelfde: U schrijft 35 euro over op rekeningnummer 063-2046268-88 t.a.v. Wim Deprouw (met vermelding lid Cask Six).
 
Voor dit lidgeld krijgt u:
- 10 euro korting op onze eigen tastings.
- Korting bij de drankenhandel op de Rozenberg in Mol.
- Korting bij drankenshop Fisser in Geel-Zammel.
- Korting bij De Wijnkelder in Geel (nog eventjes, want zij gaan sluiten).
- Een voorsprong om u in te schrijven op de tastings.
- De mogelijkheid om samples te vragen als u niet naar een tasting kan komen.
 
De inschrijvingen worden afgesloten op 10 januari. Als u zich dit jaar nog inschrijft, wordt uw lidkaart en de uitleg nog tijdens de kerstvakantie opgestuurd. De anderen krijgen hun lidkaart op de tasting van 19 januari. De nummers van de leden blijven zoveel mogelijk hetzelfde, dit om het makkelijker te maken voor de handelaren die korting geven.
 
Kerstmarkt
Op zondag 17 december is er weer kerstmarkt in Mol. Na het succes van vorig jaar staat Cask Six er ook nu weer met hun kraampje.

Kijk voor meer informatie op www.casksix.be