Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

The Walking Dead BourbonNa de succesvolle samenwerking met Game of Thrones, kom Diageo later dit jaar ook met een speciale bourbon gebaseerd op de televisieserie The Walking Dead, waarvan binnenkort het tiende seizoen wordt uitgezonden.

Er is verder weinig bekend over de bourbon, die onder het label Spirits of the Apocalypse wordt gebotteld. Het alcoholpercentage is 47 procent en in de Verenigde Staten is de bourbon al te bestellen voor 37 dollar. Of The Walking Dead Kentucky Straight Bourbon ook naar Europa komt, is nog maar de vraag.

The Walking Dead speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin zombies het grootste gevaar zijn. Al jarenlang is het een van de populairste televisieseries ter wereld, hoewel het lang niet kan tippen aan de populariteit van Game of Thrones.

Vorige week werd bekend dat Diageo dankzij de samenwerking met Game of Thrones erg goede zaken heeft gedaan. Zo was de verkoop van Johnnie Walker met zeven procent gestegen, terwijl de verkoop van single malt whisky zelfs met 12 procent steeg.

The Walking Dead Kentucky Straight Bourbon is niet de eerste drank van deze televisieserie. Eerder verscheen er ook al een bier, The Walking Dead Blood Orange IPA, en daarnaast zijn er ook al speciale The Walking Dead-wijnen.