Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Helen MulhollandRachel Barrie van Brown-Forman en Helen Mulholland van Bushmills zijn de eerste vrouwen die zijn opgenomen in Whisky Magazine’s Hall of Fame.

Helen Mulholland werkt al 25 jaar bij de Ierse distilleerderij Bushmills, waar ze master blender is. ‘Ik vind het prachtig dat ik een plekje in de Hall of Fame heb gekregen, waar al zoveel grootheden deel van uitmaken. De afgelopen 25 jaar ben ik altijd met veel plezier naar mijn werk bij de Old Bushmills Distillery gegaan, en ik kijk uit naar nog veel meer mooie jaren.

Rachel BarrieRachel Barrie is momenteel bij Brown-Forman verantwoordelijk voor de whisky’s van GlenDronach, BenRiach en Glenglassaugh. In het verleden was ze ook master blender bij onder andere Bowmore en Glen Garioch. ‘Het voelt echt als een privilege om deel uit te maken van de Hall of Fame.

De Hall of Fame is de hoogste individuele prijs die Whisky Magazine uitreikt, en is een permanente eerbetuiging aan mensen die een blijvende contributie hebben gemaakt aan de whiskywereld. In eerdere jaren werden bijvoorbeeld Michael Jackson, David Stewart, Jim Rutledge en Michael Urquhuart opgenomen in de Hall of Fame.