App

Abonneren en inloggen op onze app of op deze site

Als je abonnee bent, kun je een account aanmaken. Let op: je hebt hier je abonneenummer voor nodig. Eenmaal ingelogd, kun je alle edities lezen en doorzoeken vanaf het moment dat je lid geworden bent. Wil je ook eerdere edities lezen, dan kun je die aankopen via de abonnementen bekijken button.

Ben je geen abonnee, dan heb je twee keuzes: of je sluit een ‘thuis op de mat’ abonnement af (je ontvangt dan het papieren magazine in de bus en je kunt het online lezen of via de app) of je neemt een digitaal abonnement. Kies je voor de laatste optie, dan krijg je ons mooie blad niet in de bus maar kun je wel digitaal lezen natuurlijk!

Ben je ingelogd, dan kun je Whisky Passion digitaal lezen vanaf het moment dat je lid geworden bent via de button ‘magazines’; je krijgt dan een menu met alle jaargangen. Zo kun je na het downloaden het magazine van je keuze lezen maar je kunt ook een preview en details bekijken en je vrienden attent maken op interessante artikelen of uitgaves.

Je kunt nu op de keuze ‘lezen’ drukken en door het magazine bladeren en lezen. Is het moeilijk leesbaar, klik dan op het artikel en je krijgt een uitvergrote weergave. Je kunt zelfs het artikel voor laten lezen.

Nieuws

Dit spreekt voor zich. Hier vind je zeer regelmatig het laatste whiskynieuws en updates, je hoeft nu echt helemaal niets meer te missen. Ook dit kun je laten voorlezen en er kunnen weer extra opties zoals filmpjes en of links instaan.

Locaties

Net als je gewend was in onze vorige app, zijn er hier weer vele interessante adressen te vinden compleet met adres, telefoonnummer, website en e-mailadres. We hebben zelfs een routebeschrijving voor je ingebouwd.

Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn? Stuur ons gerust een mailtje: info@whiskypassion.nl.

Download onze app

Newspaper WordPress Theme