User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Uitleg nieuwe Whisky Passion App

 

Wat leuk dat je de nieuwe app hebt gedownload! Een aantal dingen hebben misschien wat extra uitleg nodig.

Linksboven vind je het menu (afbeelding 1).

Afbeelding 1afbeelding 1

 

Afbeelding 2afbeelding 2

Daaronder vind je de verschillende categorieën (afbeelding 2):

Algemeen

Mijn account
Instellingen & help
Hier vind je de helppagina en instellingen waar je kunt aangeven op de hoogte gehouden te willen worden van het laatste nieuws. Zo hoef je niets meer te missen.

 

Afbeelding 3 testafbeelding 3Abonneren en inloggen (afbeelding 3).

Als je abonnee bent, kun je hier een account aanmaken. Let op: je hebt hier je abonneenummer voor nodig. Eenmaal ingelogd, kun je alle edities lezen en doorzoeken vanaf het moment dat je lid geworden bent. Wil je ook eerdere edities lezen, dan kun je die aankopen via de abonnementen bekijkenbutton.

Ben je geen abonnee, dan heb je twee keuzes: of je sluit een ‘thuis op de mat’ abonnement af (je ontvangt dan het papieren magazine in de bus en je kunt het online lezen via de app) of je neemt een digitaal abonnement. Kies je voor de laatste optie, dan krijg je ons mooie blad niet in de bus natuurlijk!

 

Magazines

Onder deze button kun je alle jaargangen vinden. Was je toen nog geen lid en wil je deze toch lezen dan kun je deze per jaargang aanschaffen voor € 9,99. De jaargangen 2006 tot 2013 kun je in één keer aanschaffen voor een

eenmalig bedrag van € 9,99.

Ingelogd?

Afbeelding 4afbeelding 4 Afbeelding 5afbeelding 5 Ben je ingelogd, dan kun je Whisky Passion digitaal lezen vanaf het moment dat je lid geworden bent via de button ‘magazines’; je krijgt dan een menu met alle jaargangen (afbeelding 4). Zo kun je na het downloaden het magazine van je keuze lezen maar je kunt ook een preview en details bekijken en je vrienden attent maken op interessante artikelen of uitgaves.

Je kunt nu op de keuze ‘lezen’ drukken en door het magazine bladeren en lezen. Is het moeilijk leesbaar, klik dan op het artikel en je krijgt een uitvergrote weergave (afbeelding 5). Je kunt zelfs het artikel voor laten lezen (zie pijltje).

 

Heb je voor de optie ‘lezen’ gekozen, dan kun je vanaf ons julinummer: 2018-3 Whisky Passion 50 leuke dingen ontdekken.

Afbeelding 6afbeelding 6 Afbeelding 7afbeelding 7 Zo zijn alle advertentiepagina’s aan te klikken en kun je rechtstreeks naar de website van de adverteerder. In de toekomst kunnen onze adverteerders daar speciale aanbiedingen bekendmaken speciaal voor lezers van Whisky Passion. Zie hier alvast een voorbeeld (afbeelding 6) en na het klikken (afbeelding 7).

 

Afbeelding 8afbeelding 8 Afbeelding 9afbeelding 9 Ook hebben wij op diverse plaatsen filmpjes geplaatst met naar onze mening leuke en interessante informatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een advertentie (afbeelding 8). Hier kun je bv een filmpje vinden van de opening van de nieuwe Macallan distilleerderij. Dit gaan we ook doen in verschillende artikelen. Zie voor een voorbeeld pagina 44 (afbeelding 9) Met al deze nieuwe mogelijkheden wordt lezen van Whisky Passion nog leuker en interessanter, is onze mening. Heb jij nog ideeën, laat het ons vooral weten. Stuur gerust een mailtje!

 

Afbeelding 10afbeelding 10 Afbeelding 11afbeelding 11 Nieuws

Dit spreekt voor zich. Hier vind je zeer regelmatig het laatste whiskynieuws en updates, je hoeft nu echt helemaal niets meer te missen. (Afbeelding 10 en na klikken afbeelding 11) Ook dit kun je laten voorlezen en er kunnen weer extra opties zoals filmpjes en of links instaan.

 

Locaties

Net als je gewend was in onze vorige app, zijn er hier weer vele interessante adressen te vinden compleet met adres, telefoonnummer, website en e-mailadres. We hebben zelfs een routebeschrijving voor je ingebouwd.

Categorieën

Overzicht alle adressen

  • Whiskybars
  • Whiskyshops
  • Whiskyfestivals
  • Distilleerderijen Schotland
  • Distilleerderijen Other
  • Whiskyclubs

 

Afbeelding 12afbeelding 12 Afbeelding 13afbeelding 13 Afbeelding 14afbeelding 14

 

Je kunt deze categorieën doorzoeken via de lijst of via de kaartweergave (zie afbeeldingen 12, 13 en 14).

Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn? Stuur ons gerust een mailtje: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..